Κατεβάστε ενδιαφέροντα - χρήσιμες πληροφορίες - προγράμματα.

11/01/2002 Το javascript για το fade μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Απλά κάντε copy paste τον κώδικα μετά το <HEAD> της σελίδας σας.

15/12/2001 Το javascript για το χιόνι μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ . H φωτογραφια snow.gif (κάντε δεξί κλικ και Save As)

13/12/2001 Το GΟ είναι επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής. Η ανακαλυψή του έγινε πριν 3000 με 4000 χρόνια πριν στην αρχαία Κίνα. Παίζεται με δύο παίχτες και χρειάζεται ένα ταμπλό και πέτρες (άσπρες- μάυρες) του GΟ. Υπάρχουν 9 κάθετες και 9 παράλληλες γραμμές στο τυπικό ταμπλό σχηματίζοντας έτσι ένα πλέγμα. Οι παίχτες τοποθετούν εναλλάξ τις πέτρες του χρώματός τους πάνω στα σημεία διαστάυρωσης του πλέγματος με σκοπό να κατακτήσουν όσον το δυνατόν μεγαλύτερη περιοχή πάνω στο ταμπλό. Οι πιθανές παραλλαγές του παιχνιδιού είναι πολύ περισσότερες (10 εις την 750) από ότι στο σκάκι παρόλο που οι κανόνες του είναι απλούστεροι. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσονται προγράμματα που παίζουν GO και μάλιστα υπάρχουν διαγωνισμοί για το πιο είναι πιο αποτελεσματικό. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα κατεβάστε τα αρχεία Το GO σε τέσσερα βήματα για μια απλή αναφορά των κανόνων και το Ο τρόπος του GO για μια πιο διεξοδική ανάλυση του παιχνιδιού.

11/12/2001 Την ύλη για την φυσική κατέυθυνσης και γενικής παιδείας των τάξεων Γ' και Δ' Λυκείου για τα εσπερινά λύκεια μπορείτε να την κατεβάσετε από το προσωπικό μου site σε μορφή Word 2000. Απλά κάντε click εδώ.

11/12/2001 Πολλοί από εμάς έχουμε συνηθήσει τα αγγλικά Windows και το αγγλικό Word με αποτέλεσμα να μην θέλουμε να βάλουμε τα αντίστοιχα εξελληνισμένα προγράμματα. Όμως πολλές φορές βλαστημάμε γιατί δεν έχουμε τον ορθογραφικό - συντακτικό διορθωτή κειμένου για τα Ελληνικά. Το πρόβλημα για το Word 2000 English version, λύνεται αν απλά κατεβάστε το αρχείο Gr2000.exe και ακολουθήσετε τις οδηγίες. Σ' εμένα αλλά και σε όσους το έχω εγκαταστήσει δουλεύει μια χαρά.
Για να έχετε λοιπόν τον ορθογραφικό διορθωτή ελληνικών σε αγγλικό Word 2000 κατεβάστε αποσυμπιέστε το αρχείο Gr2000.exe (self extract) και διαβάστε το readme.

10/12/2001 Το javascript που κάνει τον δείκτη του mouse να μοιάζει με σπειροειδές γαλαξία, μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας click εδώ .

10/12/2001 Ο Μήτσος ο sysadmin είναι μια υπέροχη διασκευή κάνοντας χρήση λέξεων και εκφράσεων της δουλειάς του sysadmin ... Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε εδώ
. (Απόσπασμα: ... Επήγες ζήτησες δουλειά σε χίλια δυό αφεντικά, ..., μα ήσουν άτυχος πολύ, γιατί έπεσες και σε εποχή, που όλοι δουλέυανε ΝΤ, και εσύ είχες OpenBSD και αυτό το OS να ξέρεις φέρνει ανεργεία ... )

07/12/2001 Οι ιοί Sircam και Nimda έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τους υπολογιστές μας. Ελπίζω να μην έχετε προσβληθεί και εσείς. Για να προστατευθείτε
πρέπει να έχετε ενημερωμένο Antivirus (Προτείνω το Norton Antivirus) με τα πιο πρόσφατα virus definitions. Παρόλα αυτά το antivirus δεν μπορεί να αφαιρέσει
τους ιούς αυτούς απλά μας ενημερώνει για την υπαρξή τους και βάζει σε καραντίνα τα μολυσμένα αρχεία. Μην πανικοβάλεστε όμως υπάρχουν τα εργαλεία για την
θεραπεία των ιών αυτών. Απλά πρέπει να "τρέξετε" τα αρχεία fix Sircome και fix Nimda . Καλό θα ήταν όταν γίνει αυτό να έχετε το μηχάνημα εκτός δικτύου ή σε Safe Mode.
Παραθέτω τα εργαλεία απομάκρυνσης των ιών Sircome και Nimda από την Symantec. Για να τα κατεβάσετε κάντε click στα ονόματα τους.