Description: Description: Description: G:\NTUA-cntr\Εmp-prg\Τομείς\2010-11\Τομέας 8\ΒΙΒΛΙΑ\ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΤΕ\FLIPBOOK\site\ebooksample.jpg

 

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα βιβλίου

 "Διοίκηση-Διαχείριση Έργων με το Πρότυπο του IPMA"

από τον Πάρι Μιχ. Παντουβάκη, Καθηγητή ΕΜΠ, Πρόεδρο του ΕΔΔΕ

Διεύθυνση τρέχουσας ιστοσελίδας: http://dde.view.gr  Επικοινωνήστε μαζί μας στο dde@view.gr ή από εδώ

                   

*      Το βιβλίο βασίζεται στο πρότυπο ICB3. Από τον Ιούνιο 2019 το πρότυπο στο οποίο βασίζεται η πιστοποίηση IPMA είναι το ICB4. 

*      IPMA = International Project Management Association, διεθνής συλλογικός φορέας για την προώθηση της διοίκησης-διαχείρισης έργων με μέλη από 65 χώρες σε 6 ηπείρους. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ή στις ιστοσελίδες του Ελληνικού Δικτύου Διαχειριστών Έργων (ΕΔΔΕ), μη κερδοσκοπικού σωματείου, μέλους του IPMA. Πληροφορίες για την πιστοποίηση του IPMA στη χώρα μας εδώ.

*       Μπορείτε να ξεφυλλίσετε ορισμένες σελίδες από το βιβλίο εδώ.

*      Το βιβλίο κυκλοφορεί σε πλήρως έγχρωμη, μερικά έγχρωμη εκτύπωση (περίπου 25% των σελίδων, κυρίως σχήματα σε τετραχρωμία) και σε ασπρόμαυρη εκτύπωση. Για να προμηθευτείτε το βιβλίο, επιλέξτε εδώ).

 

 

*       Η σελίδα είναι υπό διαμόρφωση. Προς το παρόν, μπορείτε να ...

*   ... επικοινωνήσετε μαζί μας για να αφήσετε το σχόλιό σας ή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την προμήθεια του βιβλίου.

*   ... εγγραφείτε δωρεάν στον κατάλογο επικοινωνίας yahoo.pmgreece για να μαθαίνεται νέα από το χώρο του project management στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς. Αν έχετε δυσκολία, στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, κινητό τηλέφωνο, e-mail) στο pmgreece-owner@yahoogroups.com και θα σας εγγράψουμε εμείς.