techar

 

Υλοποίηση – Διαχείριση – Παραγωγή

Δημήτρης Τερτίπης

άμισθος μεταδιδακτορικός συνεργάτης Ε.Μ.Π.

 

 

 

Για την υλοποίηση του παρόντος ιστοτόπου χρησιμοποιήθηκε το ακόλουθο λογισμικό:

blebul1a       (επεξεργασία κειμένων) Microsoft Word 2000, Microsoft Word 2013

blebul1a       (γραφικά υπέρτιτλων) Webstyle 2

blebul1a       (αποκωδικοποίηση ψηφιακών φωτογραφιών) Canon Digital Photo Professional

blebul1a       (επεξεργασία σαρωμένων εικόνων) Paint Shop Pro 7.04, Microsoft Photo Editor 3.01 και PhotoFiltre 6.3.1

blebul1a       (συμπίεση επεξεργασμένων εικόνων) ACDSee 3.1, Microsoft Photo Editor 3.01 και PhotoFiltre 6.3.1

blebul1a       (λογισμικό σάρωσης)  HP Precisionscan Pro 3.14, HP Scanning Software 8.3 και Canon ScanGear 15.0.3

blebul1a       (προσομοίωση σιδηροδρόμων) Microsoft Train Simulator 1.2

blebul1a       (γεωγραφικές απεικονίσεις) Google Earth 5.2.1.1588

 

καθώς και το παρακάτω υλικό:

blebul1a       (1η φωτογραφική μηχανή) Canon EOS 50E QD

blebul1a       (2η φωτογραφική μηχανή) Canon EOS 50D

blebul1a       (drone εναερίων λήψεων) DJI Phantom 3 Advanced

blebul1a       (1ος στάνταρ φακός ζουμ) Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6 IV USM Ø58mm

blebul1a       (2ος στάνταρ φακός ζουμ) Canon EF 24-105mm f/4.0 IS USM Ø77mm

blebul1a       (ζουμ τηλεφακός) Canon EF 75-300mm f/4-5.6 II USM Ø58mm

blebul1a       (σάρωση φωτογραφιών & εγγράφων) Hewlett Packard ScanJet 4470c, Hewlett Packard ScanJet G4010 και Canon Pixma MP640

blebul1a       (σάρωση αρνητικών) Hewlett Packard XPA

 

 

logo

Ο ιστότοπος φιλοξενείται από την έναρξη της λειτουργίας του ως υπηρεσία του Κέντρου Δικτύων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

 

 

 

Ευχαριστίες:

 

Για τη συνδρομή τους στο τεχνικό μέρος του ιστοτόπου:

BD10264_         στον κ. Σίμο Σοϊλέ, για την παραχώρηση χώρου υπό τη διεύθυνση http://users.ntua.gr/mc00027 μεταξύ Ιανουαρίου 2004 και Οκτωβρίου 2006.

BD10264_         στο προσωπικό του Τομέα Θερμότητας της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π., για την καίρια συνεισφορά τους στη διατήρηση του ιστοτόπου μεταξύ 21ης Οκτωβρίου 2007 και Σεπτεμβρίου 2008

BD10264_         στο προσωπικό του Εργαστηρίου Προσωπικών Υπολογιστών της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π., για τη συνεισφορά τους στην ψηφιοποίηση μεγάλων σχεδίων

BD10264_         στο προσωπικό του Κέντρου Δικτύων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, για την αγαστή συνεργασία και την άψογη τεχνική υποστήριξη από την έναρξη του ιστοτόπου μέχρι σήμερα.

 

Για τη συνεισφορά τους στο δημιουργικό μέρος του ιστοτόπου:

BD10264_         στο προσωπικό του Ο.Σ.Ε. και των θυγατρικών εταιρειών του για τη συνεργασία του και (όχι σπάνια) για την υπομονή του.

BD10264_         στη Γεωργία Παλιατσώνη, την Αριστέα Αθανασιά και στον Πάνο Ρουμέντζα και τον Παναγιώτη Νέλλα για τη φιλοξενία τους.

BD10264_         στη Δήμητρα Καλλέργη, την Ηρώ Στεφάνου και στον Τάκη Παναγιωτίδη, το Χρήστο Μάνο, το Δημήτρη Λαγιώνη, το Νίκο Μουλάρα, τον Κώστα Φαρμάκη, τον Αλέκο Γυφτόπουλο, το Βαγγέλη Χαριτόπουλο, το Δημήτρη Μανώλη, το Θανάση Ρουμέντζα, το Γιάννη Πίσσα, το Θανάση Αρσενιάδη, το Μιχάλη Μιχαλόπουλο, το Χρήστο Παπανίκο, τον Παναγιώτη Ράμο, το Γρηγόρη Τυριακίδη, το Γιώργο Λιναρδή και τον Ηλία Γουργιώτη για την αμέριστη βοήθεια τους.

BD10264_         στην Ειρήνη Ματκάρη, την Έλενα Κουβαρδά, την Ελένη Βαγιάτα και στο Χριστόφορο Ράπτη, το Γιάννη Σιώμο, τον Παναγιώτη Καραμαντζάνη, το Χρήστο Τσίτσαρη, τον Πρόδρομο Ματκάρη, το Γιάννη Τσουκαλά, το Χρήστο Καραμαντζάνη, τον Αχιλλέα Σταματιάδη, τον Αντώνη Καλαμπάκα, τον Παναγιώτη Σουλιώτη, το Θανάση Παναγόπουλο, τον Περικλή Παπαβασιλείου και το Γιάννη Κουρτίδη για την καίρια συνδρομή τους κατά την εκτέλεση φωτογραφήσεων.

BD10264_         στους κ.κ. Ανδρέα Νάζο και Δημήτριο Αγνάντο για την υποδοχή τους.

BD10264_         στο προσωπικό της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, της Βιβλιοθήκης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, της Βιβλιοθήκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, των Ιστορικών Αρχείων του Μουσείου Μπενάκη, του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού, της Bibliothèque Royale de Belgique και του Τεχνολογικού & Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου για τη συνεισφορά τους στη συγκρότηση του αρχείου μου.

BD10264_         στο Χρήστο Σολωμό (+) για τον κατατοπισμό μου σχετικά με τις βιομηχανικές γραμμές της Λαυρεωτικής

 

 

 

Όλες οι δοκιμές του ιστοτόπου έχουν πραγματοποιηθεί με χρήση του προγράμματος πλοήγησης Windows Internet Explorer ή Windows Edge και της γραμματοσειράς Book Antiqua. Η σωστή προβολή των περιεχομένων των ιστοσελίδων με χρήση άλλων προγραμμάτων πλοήγησης ή με διαφορετικές γραμματοσειρές δεν είναι εγγυημένη.

 

Οι αποστολές για το Microsoft Train Simulator παρέχονται «ως είναι», χωρίς την εγγύηση ότι θα λειτουργούν απρόσκοπτα σε κάθε σύνθεση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και ότι αποκλείεται να οδηγήσουν σε απώλεια δεδομένων και αστοχία υλικού (hardware). Για τις προδιαγραφές υπολογιστή που απαιτούνται, ανατρέξτε στη συσκευασία του λογισμικού και συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

 

Όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και επισημαίνονται με την ένδειξη ©, οι αποστολές για το Microsoft Train Simulator, τα βίντεο (εξαιρουμένης της μουσικής επένδυσης) και τα κείμενα υπόκεινται, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, σε καθολική απαγόρευση αναδημοσίευσής τους με οποιονδήποτε τρόπο (έντυπο ή ηλεκτρονικό). Η τελευταία αίρεται μόνο κατόπιν ενυπόγραφης συμφωνίας (όχι απαραίτητα με κάποια οικονομική αξίωση).

Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τις διατάξεις του Νόμου 2121/1993.

 

---

 

This web-site is produced, maintained and directed by Dimitrios Tertipis.

=== All rights reserved ===

 

Windows Internet Explorer and the “Book Antiqua” font are recommended.

The Microsoft Train Simulator activity pack is given “as is”. Please, ensure that your PC satisfies the system requirements.

 

The site is hosted by the Network Center of National Technical University of Athens.

  

 

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα